Golv och plattsättning

Plattsättning utförd av Nordsvenska Bygg ABPlattsättning utförd av Nordsvenska Bygg AB
Plattsättning Nordsvenska Bygg AB

Plattsättare med öga för fall, ytor och millimetrar

Idag handlar plattsättning lika mycket om design som ett praktiskt underlag och stänkyta i kök och badrum. Att få fram rätt ytor, rätt känsla och kunna hantera olika typer av kakel- och klinkermaterial är en hantverkskonst som ställer krav på effektivitet och exakthet såväl som noggrannhet och yrkesstolthet. Nordsvenska Bygg har plattsättare som har bred erfarenhet och stor kompetens inom yrket – och som alltid vill leverera. Det ger dig möjlighet att skapa det badrum eller kök du vill samtidigt som du är säker på att ditt våtrum har rätt skydd mot fukt och mögel.

GVK – golvbranschens våtrumskontroll finns hos oss

Kvalitet går först, och när det handlar om grovkök, badrum eller andra våtutrymmen i ditt hem eller i din företagslokal är korrekta fuktspärrar och hållfasta ytskikt en självklar hygienfaktor. Välj plattsättare som är ansluta och godkända för GVK, golvbranschen våtrumskontroll. Det får du med Nordsvenska Bygg. Dessutom får du hantverkare som kan ge goda råd vad gäller konstruktion och materialval. Med vårt nätverk av rörmokare och specialister inom VVS har du komplett kunskapsbank från början till färdigt resultat.  
Ta en titt på våra underliggande byggtjänster

Renovera badrum
Bygga nytt badrum
Kakling​​​​​​​

Nordsvenska Fastighet ABNordsvenska Fastighet AB
Nordsvenska Fastighet AB
GVK (Golvbranschens VåtrumsKontroll) är en stiftelse som består av organisationer och företagGVK (Golvbranschens VåtrumsKontroll) är en stiftelse som består av organisationer och företag
Golvbranschens VåtrumsKontroll