Här kan du starta ditt byggprojekt

Vill du bygga nytt hus? Är det dags att renovera badrummet? Bor du i Roslagen eller Stockholms län och letar efter en rutinerad och kunnig hantverkare till ditt byggprojekt är du varmt välkommen att lämna en offertförfråga här. Här finns också ett par goda råd som kan ge dig hjälp när du står inför ett byggprojekt. Har du funderingar eller idéer som du vill stämma av, frågor kring bygglov och andra förberedelser är vi alltid öppna för ett förutsättningslöst samtal.  

Fyra goda råd till dig som är privatperson och vill anlita hantverkare:

Se till att ta referenser när du letar efter hantverkare och leverantör till ditt byggprojekt. Be företaget berätta om jobb de gjort och kontakta gärna kunder för att höra deras upplevelser. Du får gärna kontakta oss för att diskutera med våra kunder.
 
Kontrollera om företaget har F-skatt. Du kan också via Kronofogdemyndigheten se efter om företaget har betalningsanmärkningar och konkurser bakom sig. Fråga alltid om vilka garantier som gäller för uppdraget. Vill du veta mer om våra garantier är du välkommen att kontakta oss.
 
Se till att du har en budget och vet vad du vill ha hjälp med när du tar in en offert. Är du osäker får du gärna kontakta oss för att diskutera projektet öppet och förutsättningslöst.
 
Ta reda på vad lämnad offert innebär och ställ gärna frågor om innehåll och kostnader. Fundera på om priset är rimligt och vad du får i form av service, engagemang och kvalitet. Tänk på att din tidplan kan påverka din lösning så var gärna ute i så god tid som möjligt.