Byggtjänster av Riktiga Snickare

Nordsvenska Bygg AB - En riktig snickare som byggt en altan med sjöutsikt Nordsvenska Bygg AB - En riktig snickare som byggt en altan med sjöutsikt
Bygg Mordsvenska Bygg AB

Välj en snickare som kan hantverket

Hos oss på Nordsvenska Bygg får du alltid certifierade och utbildade snickare och hantverkare. Det betyder en hantverkare som både kan hantera stora komponenter i grund- och konstruktionsbyggnad och som löser finlir och har precision i finsnickeri. Framför allt innebär det att du får en hantverkare som älskar sitt yrke och tar ansvar för resultatet. När du väljer oss ska du helt enkelt få en lösning som motsvarar dina önskemål och behov, passar för huset och byggprojektet samt håller över tid. 

Hantverkare för små och stora projekt

Alla uppdrag är viktiga för oss, och sedan 2012 har vi arbetat med byggjobb främst inriktade på privatpersoner. Det innebär att vi löser stora och små renoveringar samt reparationer, har kunskap inom försäkringsskador och även hjälper till att uppföra nybyggnationer i form av garage, utbyggnader, hus och fritidshus. Det innebär också att vi har stor vana vid att arbeta i människors privata hemmiljö och tar både hänsyn till det i planering av projekt och under själva arbetet. Vi håller tider, lämnar tydliga avtal och finns alltid tillgängliga när du vill stämma av, har idéer och behöver få svar på frågor. 

Vill du veta mer eller lämna en första offertförfrågan är du varmt välkommen att använda formuläret här bredvid! 

Ta en titt på våra underliggande byggtjänster