Välkommen till Nordsvenska bygg AB
Din Partner för Tillbyggnader i Roslagen

Öka Boytan med Eleganta Tillbyggnader

Vi på Nordsvenska bygg är stolta över att erbjuda våra kunder i Roslagen och dess omgivningar de mest pålitliga och professionella tillbyggnadstjänsterna. Om du känner att ditt hem behöver mer utrymme eller vill skapa en vacker och funktionell tillägg till ditt nuvarande boende, så är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Varför Välja Tillbyggnader?

Att öka boytan i ditt hem är ett utmärkt sätt att anpassa din bostad efter dina behov och livsstil. Oavsett om du behöver ett extra sovrum, en större vardagsrum, ett utrymme för hemmakontor eller kanske en ny, modern köksutbyggnad, kan tillbyggnader vara den perfekta lösningen. Det ger dig möjlighet att skapa det utrymme du alltid drömt om utan att behöva flytta.

Våra Tjänster är ROT-Berättigade

Vi förstår vikten av ekonomiskt ansvar när det gäller att investera i ditt hem. Därför är våra tillbyggnadstjänster ROT-berättigade, vilket innebär att du kan dra nytta av skattemässiga fördelar när du använder våra tjänster. ROT-avdraget är en förmånlig möjlighet för dig att spara pengar och samtidigt få den kvalitet och det utrymme du behöver. Läs mer här

Varför Välja Oss?

Vi har många års erfarenhet av att utföra tillbyggnader i Roslagen och har byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa resultat i tid och inom budget. Vårt team av erfarna yrkesmän är dedikerade till att göra dina drömmar till verklighet.

När du väljer Nordsvenska bygg får du följande fördelar:
  • Erfarenhet: Vi har en gedigen erfarenhet av att utföra tillbyggnader i Roslagen.
  • Kvalitet: Vi använder högkvalitativa material och beprövade metoder för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat.
  • Professionell Rådgivning: Vårt team av experter kommer att guida dig genom hela processen, från idé till färdigställande.
  • ROT-Berättigade Tjänster: Dra nytta av skattemässiga fördelar när du väljer oss för ditt projekt.
  • Kundnöjdhet: Våra nöjda kunder är vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.
Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja planera din tillbyggnad. Vi är redo att hjälpa dig öka boytan och förvandla ditt hem till den dröm plats du alltid velat ha.

Vanliga Frågor om Att Bygga Kök

Här är några vanliga frågor och svar om att bygga ett kök:

Vad är de grundläggande stegen för att bygga ett nytt kök?

De grundläggande stegen inkluderar att planera köksdesignen, välja material, ta byggnadstillstånd om det behövs, genomföra byggnadsarbetet och installera apparater och inredning.

Hur lång tid tar det att bygga ett nytt kök?

Tidsramen varierar beroende på projektets omfattning, men en typisk köksbyggnad tar vanligtvis några veckor till månader att slutföra.

Kan jag använda mina befintliga VVS- och elsystem i det nya köket?

Du kan använda befintliga system om de är i gott skick och uppfyller dina behov. Annars kan det vara nödvändigt med uppgraderingar för att möta nya krav.

Vad är de vanligaste kökslayouterna?

Vanliga kökslayouter inkluderar L-formade kök, köksöar, U-formade kök och öppna kökskoncept som ansluter köket till vardagsrummet.


Hur väljer jag rätt köksbänkskivor?

Val av köksbänkskivor beror på din smak och användningsbehov. Material som granit, kvarts, marmor och trä erbjuder olika egenskaper.


Vilka är de viktigaste faktorerna att tänka på när du planerar köksbyggnation?

Funktionalitet, arbetsytor, förvaring och belysning är viktiga faktorer att överväga när du planerar ditt nya kök.


Kan jag göra mitt nya kök mer energieffektivt?

Ja, du kan använda energieffektiva apparater och belysning samt isolera köket för att minska energiförbrukningen.


Vad är fördelarna med att anlita en professionell entreprenör för köksbyggnation?

En professionell entreprenör har erfarenhet och expertis för att säkerställa att ditt kök byggs korrekt och inom tidslinjen, vilket minimerar stress och risker.


Kan jag anpassa mitt kök efter mina specifika behov och smak?

Ja, du kan skapa ett skräddarsytt kök som passar din stil och behov genom att välja material, färger och layout som du älskar.


​​​​​​​Hur kan jag hitta inspiration för mitt nya kök?

Du kan hitta inspiration i köksmagasin, på nätet, genom att besöka utställningar och genom att diskutera dina önskemål med en professionell köksdesigner.

Har du fler frågor om att bygga ett kök eller behöver rådgivning för ditt projekt? Kontakta oss på Nordsvenska Bygg AB så hjälper vi dig med dina behov och önskemål.