Välkommen till Nordsvenska Bygg

Drömhem i Roslagen av Nordsvenska bygg ABDrömhem i Roslagen av Nordsvenska bygg AB
Drömhem i Roslagen
Drömhem i Roslagen av Nordsvenska bygg AB

Kund och kvalitet i första rummet

Hos oss på Nordsvenska Bygg är resultatet alltid det som räknas. När du är nöjd och vi vet att vi har gjort den allra bästa lösningen – då är arbetet klart. Det bästa verktyget för att nå dit är att skapa lösningar som realiserar din vision. För att mejsla fram vad du behöver ställer vi alltid frågor, och du kan vara säker på att du får feedback och idéer som hjälper till att utveckla de önskemål du har. Genom åren har vi lärt oss att ett byggprojekt har en mängd olika parametrar och faktorer som ska svara mot ett behov. Att vara öppen i tanken gör det lättare att hamna i den lösning som du behöver. Det kan kallas att vara duktig på mjuka värden. För oss innebär det i praktiken förtroende, hjälpsamhet och att arbeta tillsammans med kunder i hela processen.

För privatpersoner och företag i Roslagen

Bakom Nordsvenska Bygg står Roger Björk och Anders Bylund. Bolaget grundades 2012 som ett resultat av deras samarbeten och en önskan om att utvecklas. Tanken var att förena känslan för hantverkskunskap och engagemang i varje uppdrag, och framför allt se till att kompetensen inom konstruktion, byggnation och snickeri fanns både hos hantverkare och arbetsledare. Ambitionen var att ge kunder större trygghet och bättre resultat. Helt enkelt, att se till att det du beställer blir speglar dina behov och önskemål samtidigt som det blir verklighet på ett byggnadssäkert, snyggt och smart sätt. Under åren har alla uppdrag, stora som små, gett oss mer erfarenhet och mer kunskap. Tillsammans med ett nätverk av specialister inom el, gräv, VVS och måleri kan Nordsvenska Bygg idag erbjuda både totalentreprenad såväl som delad entreprenad och arbetar som heltäckande underleverantör.

Gröna byggvärden och omsorg om framtiden

Nordsvenska Bygg följer alltid föreskrifter och miljöregler som olika uppdrag innebär. Våra snickare är utbildade inom hantverket och vi är certifierade inom GVK. Vi lämnar alltid garantier på våra utförda arbeten. Här finns kunskap om byggtekniker som innebär energioptimering och bättre användning av resurser. Att bygga hållbart är alltid en diskussion som är ligger nära oss, och vi hjälper gärna dig med att välja material och produkter som är mer miljövänliga. När du anlitar oss ingår självklart ansvar för sortering, hantering och återvinning av överblivet material och byggsopor.

Vill du arbeta med byggkvalitet och utvecklas som snickare?

Kan du byggkonstruktion och gillar både att bygga från grunden och arbeta med finsnickeri? Vi letar allt som oftast efter skickliga hantverkare som vill utvecklas inom skrået och ser kvalitet som en självklar del av yrket. Hos oss får du en omväxlande arbetsdag där du förväntas bidra med kloka tankar och expertis för att förverkliga kundernas behov och önskemål. Vi arbetar främst mot privatkunder så du behöver vara duktig på kundkontakt och personlig service för att trivas. Idag är vi ett sammansvetsat gäng som arbetar med stora och små uppdrag över hela Stockholmsområdet. Varmt välkommen att kontakta oss för en intresseanmälan! 

Drömhem i Roslagen

När du behöver hantverkare till stora och små byggprojekt och vill arbeta med en byggpartner som realiserar dina önskemål i en hållfast bygglösning. Kontakta oss för kostnadsfri offert!​​​​​​​
Nordsvenska Bygg ABNordsvenska Bygg AB
Nordsvenska Bygg AB
Nordsvenska Fastighet ABNordsvenska Fastighet AB
Nordsvenska Fastighet AB