Byggtjänster hos Nordsvenska bygg

Välkommen till ​​​​​​​din byggpartner i Roslagen!

Bygg 

 När du letar efter en byggpartner som har stor erfarenhet av nyproduktion, ombyggnation och ROT-arbeten. Välj en byggpartner som kan snickeri och konstruktion från grunden. 

Husbygge

Nordsvenska Bygg AB är ett bygg-företag specialiserat på privatstäder. Hos oss får du en trygg byggpartner och en byggprocess som levererar ditt nya hus precis som du vill ha det.

Fritidshus

​​​​​​​När du vill bygga om sommarhuset i Roslagen eller renovera stugan i Stockholms skärgård. Hos oss får du kunskap och idéer som tar hand om både hållfasthet och bekvämlighet.

Plattsättare

Vi gör allt inom våtrum och plattsättning och hjälper dig att skapa snyggt lagda golv och vackra väggytor i olika klinker- och kakelmaterial. Är GVK-certifierade.

Golvslipning

Låt oss ta hand om ditt slitna trägolv och göra det som nytt igen. Med kunskap och omsorg slipar vi bort repor och märken och ger träytan nytt liv med rätt efterbehandling.

Entreprenad

Erfarenhet, kompetens och ett stort nätverk av skickliga hantverkare och specialister ger dig en trygg process från korrekta bygghandlingar till en slutbesiktning utan anmärkningar.