Få hjälp med Rot-arbeten

Bygg till, bygg om och bygg nytt tillsammans med oss. Kök- och badrumsrenovering, tilläggsisolering av sommarstugan, renovering av golv eller utbyggnad av garaget är några exempel på ROT-projekt vi kan lösa. Välj en kreativ byggpartner som både har stor erfarenhet av olika uppdrag och har snickare som alltid vill bli bättre på sitt hantverk. Det ger dig kvalitet som håller i längden.

Altan byggd genom Rot-avdrag av Nordsvenska Bygg ABAltan byggd genom Rot-avdrag av Nordsvenska Bygg AB
Rotarbeten Nordsvenska Bygg AB

Renoveringar och förbättringar hemma med hjälp av ROT-avdrag

Renovera köket, bygga om badrummet eller är det dags att bygga till garaget? Idag finns stora möjligheter att använda ROT-avdraget vid renoveringsarbeten, ombyggnationer och nybyggnationer. Tillsammans med oss får du en leverantör som har lång erfarenhet och kompetens för vad som krävs för ett bra resultat. I det ingår trygghet i avtal, såväl som bra planering och hantverkskunnande. Du kommer att få ett tydligt avtal, där alla villkor och vårt ansvarsområde finns fastställt. Det gör att du kan känna dig trygg tillsammans med oss. Självklart finns det utrymme att justera uppdraget, speciellt vid renovering kan oväntade förändringar uppstå, men vi utför inget som inte är överenskommet och i alla projekt ingår löpande avstämningar med dig.
 
Är du redo att börja ditt projekt kan du alltid höra av dig till oss för  en
kostnadsfri offert.
Har du frågor om försäkringsskador är du också varmt välkommen
att kontakta oss.

Vad gör en lyckad renovering?

Det handlar självklart om kompetens, men för oss handlar det också om att förstå dina önskemål och behov. Att kunna bistå med idéer, frågor och tillsammans hitta den bästa lösningen för dig har stor betydelse för hur lösningen blir i slutändan. När du väljer Nordsvenska Bygg får du tillgång till snickare som både kan snickeri, finsnickeri och byggarbete från grunden. Det gör att vi kan hjälpa till att se lösningar som är möjliga och även anpassa konstruktioner, utformningar och design så att de passar in i vad du behöver och vill ha. Vill du veta mer om hur vi arbetar med renoveringar och ROT-arbeten är du varmt välkommen att kontakta oss.  

Vill du ha mer information om vad som gäller för ROT-avdrag kan du läsa mer hos Skatteverket eller på Konsumentverkets hemsida. Du är alltid välkommen att fråga oss!


Letar du hantverkare till ROT-arbeten i Roslagen?

Hör av dig till oss på Nordsvenska Bygg. Här finns erfarenhet, goda råd och hantverkare som står för kvalitet. Få mer information på 0176-100 80 eller lämna en förfrågan direkt.