Nybyggnation av fritidshus

Nybyggnation av fritidshus Nordsvenska Bygg AB i samklang med natur och havNybyggnation av fritidshus Nordsvenska Bygg AB i samklang med natur och hav
Nybyggnation av fritidshus Nordsvenska Bygg AB

Bygg fritidshus i samklang med natur och hav

Att bygga eller renovera att fritidshus i Roslagen kräver hantverkare som kan hantera utmanande tomter i skärgården eller ta hand om gamla skogstorp så att de blir en energisnål och hållbar bostad på lång sikt. Hos oss hittar du allt det.Vi kan bygga nytt och vi kan renovera med omsorg. Vi är vana vid att arbeta i skärgården där transporter kan vara en utmaning, såväl som att förena både skärgårdsklippor och dina behov av yta, bekvämlighet och design. Välj en leverantör som alltid är öppen för att diskutera idéer och förslag, och framför allt, kan byggnation och konstruktion från grunden. Då får du ett resultat som möter dagens föreskrifter och lösningar samt tar till vara både den yttre och inre miljöns möjligheter i det färdiga fritidsboendet.

Stora och små reparationer i Roslagen och Stockholm

Nordsvenska Bygg utgår från Norrtälje men hjälper privatpersoner i hela Stockholms län. Du får hjälp med stora och små förändringar för att kunna göra ditt sommarhus mer hemtrevligt och bekvämt. Skicka en fråga och berätta om dina planer och förbättringar för ditt fritidshus. Vi hjälper gärna till att utveckla din oas. 

Byggtekniker för fritidshus och framtid

Värme, resursanvändning och energioptimering är frågor som är centrala i alla byggprojekt idag. Det gäller även fritidshus. Att bygga med omsorg om framtiden är självklart för oss, och när det kommer till fritidshus och sommarhus finns det en rad olika faktorer som kan hjälpa till att sänka energianvändningen. För dig som bygger nytt kan lågenergihus vara en väg att gå. För dig som renoverar kan tilläggsisolering vara en åtgärd. Ett gott råd är att läsa på om vad som kan passa ditt byggprojekt och fråga oss. Vi är vana att arbeta med material och byggtekniker som står för hållbarhet och miljövänliga material. Har du frågor, letar efter referenser och vill veta mer om hur vi arbetar, är du alltid välkommen att kontanta oss. Du når oss enklast via formuläret här bredvid.

Prefabricerade fritidshus genom Hudikhus

För dig som är intresserad av ett prefabricerat fritidshus, så arbetar vi främst med välkända tillverkaren Hudikshus. Här kan du få en helhetslösning med totalentreprenad av oss. Det innebär att du väljer din modell och vi går igenom tillval och personliga anpassningar, sedan har vi hela ansvaret för byggprocessen fram till slutbesiktning.