Nybyggnation av permanenthus

Ett permanenthus byggt av Nordsvenska ByggEtt permanenthus byggt av Nordsvenska Bygg
Nybyggnation av permanenthus

Bygg bo med experter

Att bygga hus och planera ett nytt hem är ett av de riktigt stora projekten och besluten i livet. Oavsett hur många gånger man gör det är grunden till ett riktigt bra resultat skickliga hantverkare. Nordsvenska Bygg är ett byggföretag specialiserat på att hjälpa privatpersoner med nybyggnationer av hus och permanentboende. Du kan få hjälp av oss om du vill ha ett prefabricerat koncept eller om du vill bygga från grunden. Från bygghandlingar till slutbesiktning tar vi ansvar för kvalitet i både helhet och detaljer. Under hela resan finns vi med som bollplank och en trygg leverantör, och arbetar gärna på entreprenad. Med ett stort nätverk av specialister inom VVS, plattsättning, måleri, gräv- och markarbeten samt el-arbeten kan du få en helhetslösning och en leverans av nyckelfärdigt hus.


Vi kan byggteknik som ger framtidens hem

Idag är energianvändning och hållbara värmesystem centrala i utvecklandet av byggteknik och i de prefabricerade huskoncept som olika leverantörer erbjuder. Nordsvenska Bygg har en bred erfarenhet av olika tillverkare av prefabricerade hus och kan marknaden för klimatsmarta hus. Vi har både erfarenhet av att arbeta med passivhus och stor erfarenhet av att installera anpassade värmesystem som är så effektiva som möjligt i uppvärmning och resursanvändning. Det gör att du får en byggleverantör som kan ta helhetsansvar, möta dina önskemål och se till att färdigställa ditt drömhem.

Börja med att fylla i formuläret här bredvid så får du snabbt svar på frågor kring hur vi kan hjälpa dig med ett nytt hem.